SEMPL > Novice

Štartaj na SEMPL

16.09.2019

Štartaj na SEMPL

SEMPL in Spar Slovenija bosta tudi letos mladim do 26. leta, ki šele razmišljajo ali začenjajo oblikovati svojo kariero ponudila edinstveno priložnost: 28. in 29. novembra 2019 se bodo lahko brezplačno udeležili konference SEMPL!

Kaj ponuja 21. SEMPL?

V živo boste lahko prisluhnili svetovno znanim predavateljem in odkrivali globalne medijsko-komunikacijske trende, si ogledali triumf snovalcev najboljših medijskih strategij v regiji in seveda zažurali na legendarni POP till you drop zabavi, ki bo tudi letos v Portorož pripeljala Kurzschluss. Pohiti s prijavo, število mest je omejeno!

 

Vse tiste, ki bi radi pogledali v zakulisje organizacije ene največjih konferenc v regiji, pa vabimo, da se nam pridružite kot prostovoljci. Častimo spanje, hrano in super referenco! Prijave zbiramo na na info@sempl.si.

David Brier

David Brier


strokovnjak za znamčenje, oblikovalec, avtor knjižne uspešnice, ZDA

»Konferenca SEMPL in SEMPL-ova ekipa sta svetovna. Strokovna, vedno pripravljena na pomoč, zagnana in neumorna ekipa je pripravila vrhunski dogodek, ki je bil izjemno lepo sprejet, saj je navdihnil strokovnjake iz vse regije. Do nas govorcev so bili izredno pozorni in v veliko pomoč. Konferenca SEMPL je zagotovo lahko v vzor organizatorjem dogodkov in koordinatorjem.«

Deli, kar ti je všeč