SEMPL > Govorci

David Brier

strokovnjak za znamčenje, oblikovalec, avtor knjižne uspešnice, ZDA

David Brier

Govorec David

David Brier je mednarodno prepoznan strokovnjak za znamčenje in prenovo blagovno znamk, ki ga spletni portal Klout uvršča na tretje mesto na svetu po ključni besedi »znamčenje«. Je tudi prejemnik medaljona za ambasadorja globalnega podjetništva, ki ga ameriško ministrstvo za trgovino podeljuje posameznikom, ki podjetjem, podjetnikom in start-upom svetujejo na področju voditeljstva, marketinga, podjetniških inovacij in odličnosti v znamčenju. Njegova zadnja knjiga Brand Intervention: 33 Steps to Transform the Brand You Have Into the Brand You Need (Ukrepanje blagovnih znamk: 33 korakov do preobrazbe znamke, ki jo imate, v znamko, ki jo potrebujete) je na Amazonovi lestvici knjižnih uspešnic. Predgovor h knjigi je napisal investitor Daymond John iz ameriške podjetniške resničnostne serije Shark Tank. David Brier se redno pojavlja v publikacijah Adweek, Forbes, INC, Huffington Post, Entrepreneur, Thrive Global in The New York Times kot tudi v številnih blogih in poddajah po svetu. Prejel je več kot 320 mednarodnih nagrad za oblikovanje izdelkov in publikacij, znamčenje in embalaže.

Sledi

davidbrier davidbrier

Dvorana Europa, 29.11.2018 ob 10:45-11:30

Kaj uničuje vašo blagovno znamko? 10 dejstev, zaradi katerih ji nič ne bo moglo do živega

Na letošnjem festivalu kreativnosti Cannes Lions so razkrili, da »80 % blagovnih znamk verjame, da ustvarjajo odlično uporabniško izkušnjo. Vendar se s tem strinja zgolj 8 % uporabnikov.« Kljub temu blagovne znamke še vedno uporabljajo zastarele strategije za reševanje težav pri znamčenju, ki pa jih le slabo razumejo. V tej udarni predstavitvi bo strokovnjak za znamčenje David Brier razkril 10 stvari, ki jih morate poznati, da bi izboljšali svojo igro, opustili neučinkovite strategije in uspešno delovali v prihodnosti.

Omogočil:

Dvorana Emerald, 30.11.2018 ob 08:30-10:00

POWER BREAKFAST: Znamčenje 1 na 1 z Davidom Brierjem*

Da bi nadgradil svoje predavanje na glavnem odru, bo David izvedel še poseben »Power Breakfast Session«, kjer se bo znamčenju posvetil bolj konkretno, sprejemal vaša vprašanja in nanje odgovarjal s konkretnimi in praktičnimi primeri. To bo edinstvena delavnica, brez nakladanja in brez puhlic, o znamčenju, klišejih in zmagovalnih strategijah. Pridite pripravljeni, saj vas bo usekalo kot strela z jasnega.

*Udeležba je omejena na 60 oseb (potrebna je predhodna rezervacija). Zahvaljujoč A1 Slovenija bodo vsi udeleženci posebne delavnice dobili tudi svoj izvod Davidove uspešnice Brand Intervention: 33 Steps to Transform the Brand You Have Into the Brand You Need.

Oglej si vse govorce