SEMPL > Govorci

Sabina Bevc

strokovnjakinja za iskalni in vsebinski marketing pri Red Orbit, Slovenija

Sabina Bevc

Govorec Sabina

Sabina je v digitalni agenciji Red Orbit odgovorna za SEO in vsebinski marketing. Trenutno se posveča predvsem ustvarjanju najboljših kombinacij vsebinske strategije in optimizacije spletne strani za doseganje želenih rezultatov naročnikov, izziv pa ji predstavlja iskanje dodatnih možnosti za uspeh. Je diplomirana družboslovna informatičarka, svoja znanja in izkušnje pa je nabirala v podjetju Nielsen, GoOpti in v časopisni hiši Finance. Z močnim ozadje iz medijev in tržnih raziskav je pridobila dodaten vpogled v razmišljanje uporabnika, ki je ključno pri pripravi učinkovite vsebinske strategije.

Sledi

sabina-bevc/?originalSubdomain=si sabina.bevc

Dvorana Emerald, 28.11.2019 ob 15:00-15:30

Ljubezensko razmerje vsebinskega marketinga in SEO

"Vsako leto je objavljenih na tisoče novih vsebinskih prispevkov, PR publikacij, opisov in povratnih povezav z različnih spletnih strani, medijev, blogov in drugih virov. Marketinški proračuni so namenjeni strategiji, ustvarjanju, promociji in dosegu teh vsebin. Včini teh aktivnosti pa manjka ena ključna sestavina - SEO.
 
Na tej hitri delavnici bo Sabina razpravljala o tej piki na i, ki manjka večini vsebinskih prispevkov, ki ne upoštevajo najboljših praks SEO in ki bi pomagala tako medijem in publikacijam kot njihovim strankam, ki porabljajo budgete za PR, izboljšati prepoznavnost njihovih vsebin in pozitivno vplivati na organsko uvrstitev vseh vpletenih.

Novinarji, tekstopisci, upravljavci medijev, uredniki, oddelki za odnose z javnostmi, vodje marketinga in komunikacij se boste naučili, kako lahko:
- napišete vsebino, ki jo bo ljubil Google in drugi iskalniki
- napišete vsebinske in strukturne povezave, ki bodo imele največ koristi za stranke, ki jih naročijo
- vključite SEO v proces načrtovanja in ustvarjanja vsebine"

Oglej si vse govorce