SEMPL > Govorci

Ali Mahlodji

soustanovitelj, glavni vizionar in glavni pripovedovalec zgodb pri WHATCHADO.COM, Evropski mladinski ambasador in ambasador EU za področje New Narrative, Avstrija

Ali Mahlodji

Ali

Ali Mahlodji je bil rojen leta 1981 v Teheranu. Ko je bil star dve leti, je njegova družina pobegnila v Avstrijo. Šolanje je opustil pri 18 letih in ga leta kasneje končal z diplomo iz računalništva. Danes, sredi svojih tridesetih, se ozira na več kot 40 delovnih mest, ki jih je opravljal v karieri – od gradbenega delavca do pomočnika farmacevta in svetovalca za upravljanje. Ali je večkrat nagrajeni soustanovitelj mednarodno priznanega start-upa WHATCHADO. Gre za spletno video platformo, ki deluje kot »priročnik« za življenjske zgodbe in zaposlitve. Ali na področju vodenja tudi vsakodnevno svetuje menedžerjem, poleg vsega naštetega pa predava še na univerzah. Njegova strast je ustanavljati podjetja in pomagati ljudem najti svoje poslanstvo. Leta 2013 ga je EU imenovala za mladinskega ambasadorja za življenje, leta 2015 pa je bil nagrajen z nazivom ambasadorja EU za področje New Narrative. Prejel je tudi številne druge nagrade: HR Excellence Award, European Digital Communication Award, UN Wolrd Summit Award in XING New Work Award 2017. Leta 2017 so ga predlagali tudi za svetovalca Erasmus+ programa »Aware and Active«. Letos junija je prejel zahvalo Evropskega parlamenta za njegovo delo in prispevek na področju izobraževanja.

Sledi

alimahlodji/detail/recent-activity/posts/ mahlo mahlodji ali.mahlodji/

Dvorana Europa, 28.11.2019 ob 09:30-10:15

Štartaj. Propadi. Inoviraj & razturaj!

Ali Mahlodji zna prepoznati priložnosti in jih spremeniti v cilje. V Evropo je prišel kot begunec, odraščal je v begunskem domu, bil upornik, ki je prekinil šolanje in zamenjal več kot 40 delovnih mest. Kljub vsemu se je prebil na vodstveno pozicijo ameriškega podjetja in se po izgorelosti odločil, da bo svojemu življenju dal smisel ter se posvetil svetu mladih. V svojem predavanju pripoveduje osebno zgodbo in daje vpogled v to, kako v neuspehu prepoznati priložnost in zakaj je kriza naš najboljši prijatelj. Dobrodošli vsi, ki bi radi prihodnost oblikovali in ne le čakali na spremembe.

Oglej si vse govorce