SEMPL > Govorci

Greg Satell

svetovalec za inovacije in transformacijo, ZDA

Greg Satell

Greg

Greg Satell je priljubljen govorec, svetovalec in avtor nove knjige, Cascades: How to Create a Movement that Drives Transformational Change, katerega prispevki se pojavljajo v publikacijah kot so Harvard Business Review, Barron's, Forbes, Inc in Fast Company. Njegova prejšnja knjiga Mapping Innovation je bila izbrana za eno najboljših poslovnih knjig leta 2017. Kot uspešen podjetnik, izvršni direktor in eden najpomembnejših strokovnjakov na področju inovacij, Greg nagovarja občinstva po vsem svetu in sodeluje z vodilnimi organizacijami, da bi bolje tekmovale na sodobnih tržiščih. Nedavno ga je svetovno znani portal Innovation Excellence uvrstil na drugo mesto seznama "Top 40 blogerjev o inovacijah", IDG pa kot enega izmed "10 digitalnih transformatorjev, ki se jim splača slediti." Greg pomaga uspešnim organizacijam premagati motnje in poiskati pot do boljše prihodnosti. Greg je globalni državljan, saj je 15 let živel in delal v vzhodni Evropi, kjer je med oranžno revolucijo v Ukrajini med drugim vodil tudi vodilno novičarsko hišo. Več o Gregu lahko izveste na njegovi spletni strani, GregSatell.com ali pa ga spremljate na Twitterju @DigitalTonto.

Sledi

gregsatell/ digitaltonto

Dvorana Emerald, 29.11.2019 ob 09:00-09:50

Power breakfast session: Kako spodbujati inovativno kulturo

"Ideja večine ljudi o odličnem inovatorju je zgrajena na podobi Steva Jobsa: muhast in zahteven, z na videz neusahljivim virom idej. To je morda delovalo pri slovitem ustanovitelju Appla, vendar izjemno redko deluje tudi pri kom drugem. Pravzaprav ravno ti. »važiči« pogosto preprečijo inovacije že v začetku. Veliki inovatorji niso imetniki, temveč posredniki znanja. Z velikodušnostjo in s sodelovanjem gradijo vrhunske mreže informacij in uvidov. Ta delavnica bo predstavila Inovacijski utrip (Innovation Pulse), orodje za samoocenjevanje, izdelano po Apgarjevem testu, ki je bilo razvito v partnerstvu s podjetjem Proteus International in bo pomagalo vsaki ekipi pri vstopu v igro inovacij."

Dvorana Europa, 29.11.2019 ob 14:30-15:15

Kaj veliki inovatorji počnejo drugače

"Oglejte si vsa uspešna podjetja in v njihovem središču boste našli inovacijo. To velja tako za podjetja pred stotimi leti, ko je Henry Ford izpopolnil proizvodno linijo, kot danes, ko agilni startupi na trg prinašajo vrhunsko tehnologijo. Inovacije, če jih razumemo pravilno, predstavljajo način, kako ljudje pridejo do novih rešitev za pomembne težave. Na podlagi raziskav, ki so privedle do nagrajene uspešnice Mapping Innovation, bo Greg predstavil zgodbo treh svetovno znanih inovatorjev in nato razložilo načela, ki so jim omogočila uspeh na področju, kjer je toliko drugih doživelo neuspeh."

Oglej si vse govorce