SEMPL > Govorci

Simon Dunlop

soustanovitelj, Instreamatic London, Velika Britanija

Simon Dunlop

Simon

Simon je serijski podjetnik z ogromno izkušnjami pri gradnji podjetij v spletnih medijih in v sektorju CPG. Nedavno je soustanovil in zgradil podjetje Instreamatic.ai, kjer v svetu glasovnih vmesnikov oblikujejo drugačno izkušnjo za blagovne znamke – glasovno upravljane oglase. Pred tem je bil tudi ustanovitelj Bookmate.com, DITelegraph.com, Bridgetown Foods, Theoryandpractice.ru in zvuk.com. Nekateri so se prodali odlično, nekateri dobro, vsi pa še vedno živijo.

Sledi

simon-dunlop-85b328/ sjcdunlop

Dvorana Europa, 28.11.2019 ob 12:50-13:10

Je glas novi klik?

Kaj čas, ko se vsi vedno več pogovarjamo s svojimi napravami, pomeni za blagovne znamke in marketingaše, in kaj za nove načine povezovanja z uporabniki v svetu, ki ga poganja glas.

Dvorana Emerald, 29.11.2019 ob 11:45-12:15

Umetna inteligenca na pohodu: 7 nasvetov za užitek v vožnji

Napovedi kažejo, da bo konec leta 2020 devet od desetih novih avtomobilov povezanih s spletom. To pomeni preboj v spreminjanju naših voznih navad in pričakovanj, ki jih imamo do avtomobila. Ob pojavu množične uporabe avtonomnih vozil se odpira prostor za različne uporabniške izušnje, ki jih bo oblikovala umetna inteligenca. Kako je avto prenehal biti Faradayeva kletka za oglase, kaj počnemo v avtomobilu med vožnjo, kaj ko čakamo na semaforju, ali lahko čas vožnje spremenimo v ustvarjalni del dneva in zakaj zvok ustvarja neizbrisne podobe? Odgovore na vsa ta vprašanja bodo podali tri blondinke in Britanec.

Oglej si vse govorce